Restaurant

Restaurant

Nu ai prins nimic in aventura ta la pescuit si acum iti e o foame de lup? Nu iti face probleme, la Green Danube gasesti preparate culinare delicioase pregatite dupa retete din partea locului.

Pentru ca suntem in Delta Dunarii, primordial este pestele. Vei gasi in meniul nostru preparate din Caras, Crap, Stiuca si Salau, dar si peste marin ca Hamsia, Cheflaul si guvizi hanus dulci din marea neagra.

Dimineata poti servi micul dejun sau cafeaua inainte sa iti incepi aventurile prin delta pe terasa noastra umbroasa, in timp ce te bucuri de natura.

Restaurantul este spatios, 70 de persoane putand manca lejer in acelasi timp. La cerere putem organiza si evenimente personale sau festive cum ar fi zile de nastere, nunti si botezuri. Orice ai avea nevoie, bucataria noastra este pregatita sa va accepte provocarea.

Pentru ca la Green Danube stim ca cei mici nu au stare la masa, am amenajat special pentru ei un loc de joaca in care poti sta cu ochii pe ei fie ca esti in restaurant fie ca esti pe terasa. Am pregatit pentru ei o sumedenie de jucarii mici si mari care sa ii tina ocupati cat tu te bucuri de masa si de time-out.