pensiunea
Green Delta

Ce va ofera pensiunea noastra

Camera Dubla

Alege aceasta varianta daca esti in cautare de o camera spatioasa pentru 2 persoane. Putem strecura si un copil mic. Fiecare camera dubla are un pat mare pentru ca stim ca e nevoie de loc in noptile fierbinti de vara si dulapuri de depozitare suficiente pentru bagajele sotiei sau prietenei. Beneficiati de aer conditionat si televizor wide-screen 3D. Toate camerele au acess la Wireless Internet gratuit. In baie gasiti produsele de care aveti nevoie pentru un dus rapid ca sa nu apuce sa se incalzeasca berea de pe terasa.Camera Dubla Deluxe

Pentru cei ce cauta si mai mult spatiu in camera, va sugeram camera Dubla Deluxe. La fel ca si camera Dubla, aceasta are un pat mare, de 2 persoane, dulapuri de depozitare, aer conditionat si televizor wide screen 3D cu telecomanda. Toate camerele au acess la Wireless Internet gratuit. In baie gasiti produsele de care aveti nevoie pentru un dus rapid. Pe langa spatiul mai mare, Camera Dubla Deluxe ofera si o terasa superba cu masuta si chais-lounge unde va puteti bucura de soare.p>Suita

Pentru cei ce calatoresc cu prietenii apropiati sau cu copii mari, Pensiunea Green Danube pune la dispozitie o suita, adica doua camere duble ce comunica printr-o usa. Fiecare cu baie proprie, dotata cu produse pentru dus rapid, cate un pat mare pentru ca tutror ne place sa ne intindem, aer conditionat vital pentru zilele calduroase de vara si televizor wide-screen 3d conectat la televiziune digitala ca sa nu pierzi nici un meci sau serial important. Toate camerele au acess la Wireless Internet gratuit.Ce mancam?

Pentru ca suntem in Delta Dunarii, primordial este pestele. Vei gasi in meniul nostru preparate din Caras, Crap, Stiuca si Salau, dar si peste marin ca Hamsia, Cheflaul si guvizi hanus dulci din marea neagra.

Dimineata poti servi micul dejun sau cafeaua inainte sa iti incepi aventurile prin delta pe terasa noastra umbroasa, in timp ce te bucuri de natura.


REZERVA TELEFONIC

Suna acum la

0240 545 772

sau

0721 262 577